RoaImobiliare dezvoltă rețele noi de agenți imobiliari independenți în mai multe țări.

Recrutăm persoane inteligente, optimiste, dinamice, cu dorința puternică de a-și construi propria afacere în domeniul tranzacțiilor imobiliare.

Dacă dorești să activezi ca agent imobiliar independent, chiar dacă nu ai resurse pentru a susține toate activitățile unei agenții imobiliare, la noi găsești toate instrumentele necesare pentru a-ți desfășura activitatea la fel ca și la o agenție imobiliară.

Biroul tău virtual va avea manager de proprietăți (oferte), site web pentru prezentarea acestora în rețeaua internet, publicitate personală, informație. În plus ai avantajul de a lucra de oriunde dorești, când dorești și la costuri incredibil de mici. Poți lucra chiar și de la tine de acasă, în confortul propriului cămin.

De asemenea vei putea colabora cu partenerii roainmobiliaria pe zonele proprii de interes sau pe zonele acestora. Vei putea dezvolta propriul tău grup profesional aducând noi colaboratori, beneficiind astfel de avantaje personale suplimentare.

Dacă ești hotărât să îți formezi propria carieră în afaceri imobiliare sau dacă ai deja o agenție imobiliară și vrei să îți optimizezi costurile beneficiind de tehnologiile noi de management al activității, aici ai găsit tot ceea ce îți trebuie.


Inscrie-te


Franciza  RoaImobiliare

...solutia completa cea mai accesibila pentru activitatea de gestiune a ofertelor imobiliare.