es ro en   RoaImobiliareCRM


Login

Utilizator:

Parola:

 


Recuperare parola

Vreau cont


Intrebari frecvente


1.Cine suntem ?
Cel mai nou concept de management al ofertelor imobiliare cu posibilitatea de publicare a acestora in piata virtuala de publicitate specifica.


2.Ce facem ?
Oferim posibilitatea de a gestiona ofertele imobiliare cu intregul bagaj de informatie aferent, pentru a fi aduse la cunostinta publicului prin publicitatea online pe site-urile roainmobiliaria si roaimobiliare.


3.Cum lucram ?
Interfata platformei CRM este construita de profesionisti din piata imobiliara, intuitiv, aproape fiecare componenta fiind insotita de o descriere, activata prin pozitionarea mouse-ului pe acea componenta.


4.Cate oferte pot gestiona ?
Oricate. Dupa ce ofertele au fost incheiate, acestea pot fi arhivate, cu posibilitatea reactivarii, atunci cand va fi cazul, pentru o noua publicare. Astfel nu va mai fi nevoie de o noua operatiune de introducere in baza de date.


5.Cate oferte pot publica pe site-ul roainmobiliaria ?
In functie de bugetul fiecarui utilizator avem pachete de oferte flexibile la preturi fara concurenta. Pentru a tine minte mai usor, pachetele sunt valabile lunar calendaristic.


6.Cum pot publica ofertele mele pe site-ul roainmobiliaria ?
La sectiunea gestionare oferte, dupa introducerea datelor aferente ofertei, a fotografiilor si a datelor publice de contact. Se activeaza oferta din link-ul aferent, apoi se seteaza tipul de publicitate, dupa caz: oferta zilei, oferta de top, oferta sugerata sau oferta simpla. Oferta va putea fi vizionata pentru verificare din link-ul cu descrierea numarului de vizite.


7.Pot aduce parteneri de afaceri imobiliare pe site ?
Da. Pentru fiecare partener platitor adus beneficiezi de un pachet de oferte cadou.


8.Pot plati serviciile de publicitate cu cardul on-line ?
Da. Nu este nevoie sa te deplasezi la banca pentru a plati serviciile de publicitate pentru ofertele tale. Poti plati on-line de oriunde te-ai afla.


9.Cum beneficiez de suport tehnic ?
Suportul pentru problemele tehnice este oferit permanent prin adresa de email support@roainmobiliaria.es . Termenul pentru rezolvarea sesizarilor este de maxim 24 de ore. Numai in cazuri deosebite, ce nu tin de echipa noastra de support, sesizarile vor fi rezolvate de partenerii nostri in termene rezonabile ce vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul adreselor personale de email.   Conditii utilizare  |  F.A.Q.  |  RoaImobiliare


 
 
 
 

Copyright © 2020 roa web&database